Εταιρεία

Η SMILI SA., δημιουργήθηκε το 2005 ως συνέχεια της Δ. ΓΡΑΜΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. , εταιρείας με οικογενειακή παράδοση (από το 1922) και πολυετή εμπειρία στο χώρο της πέτρας και του μαρμάρου.

Βασική δραστηριότητα της εταιρείας είναι οι ολοκληρωμένες λύσεις σε μαρμαρικές εργασίες για έργα υψηλών απαιτήσεων. Η εταιρεία SMILI SA. συνεργάζεται με μερικούς από τους πιο σημαντικούς οίκους μαρμάρων, δομικών υλικών και αξεσουάρ της Ιταλίας, όπως Antolini, Bisazza, Oii -Petracer’s, Antonio Lupi, και πολλοί άλλοι.

Εγκαταστάσεις

Οι εγκαταστάσεις της SMILI S.A. βρίσκονται στο Κορωπί Αττικής, στο 24ο km Παιανίας- Μαρκοπούλου στον παράδρομο της Αττικής οδού (46ο km).

Ο χώρος καταλαμβάνει έκταση 25 στρεμμάτων και μοιράζεται εξίσου με την εταιρεία Marblex. Αποτελείται από 2 ξεχωριστές βιομηχανικές μονάδες, γραφεία, αποθηκευτικούς και εκθεσιακούς χώρους.

Η βιομηχανική μονάδα της SMILI SA είναι εξοπλισμένη με μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας για την κοπή και την επεξεργασία των υλικών.

Εκθεσιακός χώρος

Ο εκθεσιακός χώρος έχει δημιουργηθεί με ιδιαίτερη φροντίδα, ώστε ο επισκέπτης να μπορεί να δει από κοντά παραδείγματα εφαρμογών στον τομέα των μαρμαροκατασκευών και να γνωρίσει τις ανεξάντλητες δυνατότητες που προσφέρουν τα υλικά αυτά.

Στο show room της εταιρείας μπορεί κανείς να δει επίσης δείγματα υλικών και επεξεργασίας όπως και ειδικά προϊόντα.

Η SMILI S.A. μπορεί να προμηθεύσει στους πελάτες της οποιοδήποτε είδος μαρμάρου, γρανίτη, porfido ή άλλου φυσικού ή τεχνητού πετρώματος από την Ελλάδα καθώς κι από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου

Προϊόντα

Giallo Siena

Προϊόντα

Alabastro Copper

Προϊόντα

Azul Macaubas

SMILI S.A. - NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή!