Σχεδίαση

Το σχεδιαστικό τμήμα της Smili Α.Ε. διαθέτει δυνατότητες δημιουργίας κατασκευαστικών σχεδίων για κάθε εφαρμογή.

Τοπογραφικό Πλάνο

Με την ανάθεση κάθε έργου συντάσσεται ένα λεπτομερές και ακριβές τοπογραφικό πλάνο των επιφανειών του έργου. Το τοπογραφικό αυτό συντάσσεται από εξειδικευμένο τοπογράφο, συνεργάτη της εταιρείας μας, ο οποίος προσφέρει τις υπηρεσίες του έως την ολοκλήρωση του έργου.

Με τη χρήση του CAD συγκρίνουμε το τοπογραφικό πλάνο με αυτό του αρχιτέκτονα του πελάτη μας και στη συνέχεια εκπονείται κατασκευαστικό σχέδιο. Σε περίπτωση διαφορών μεταξύ των αρχιτεκτονικών και των τοπογραφικών σχεδίων γίνονται συγκεκριμένες προτάσεις, προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα κατά τη διάρκεια της εφαρμογής.

Ειδικά Έργα

Εκτός από τις συνηθισμένες περιπτώσεις του σχεδιασμού κατασκευών για κτίρια (επενδύσεις, στρώσεις κλπ) το τμήμα αναλαμβάνει και τον σχεδιασμό ειδικών κατασκευών όπως για παράδειγμα τα διακοσμητικά μοτίβα, αγάλματα, φουρούσια, κίονες, αντίγραφα κλασικών γλυπτών και πολλά άλλα.

Η SMILI S.A. μπορεί να προμηθεύσει στους πελάτες της οποιοδήποτε είδος μαρμάρου, γρανίτη, porfido ή άλλου φυσικού ή τεχνητού πετρώματος από την Ελλάδα καθώς κι από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου

Προϊόντα

Giallo Siena

Προϊόντα

Alabastro Copper

Προϊόντα

Azul Macaubas

SMILI S.A. - NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή!